نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


اخذ ویزای کانادا توریستی ، کاری و تحصیلی

یکی از راه هایی که می توان اقامت کشور کانادا را اخذ کرد این است که بتوانید در کشور کانادا مشغول به کار شوید. برای اخذ ویزای کار این کشور باید شرایطی را داشته باشید تا بتوانید ویزا اخذ کنید. ویزای کار کانادا به شما این امکان را می دهد تا در مدتی محدود بتوانید در این کشور مشغول به کار شوید.

این ویزا به شما اقامت موقت می دهد و پس از این که بیمه برای شما رد شد، می توانید برای اخذ ویزای خود اقدام نمایید. چند نکته مهم را برای اخذ ویزای کار باید در نظر بگیرید. از مهم ترین نکاتی که باید به آن اشاره کنیم این است که برای اخذ این نوع ویزا باید دعوت‌نامه کاری داشته باشید.

دعوتنامه کانادا باید این گونه باشد که از سوی شرکت خاصی صادر شود. این شرکت باید در کشور کانادا معتبر باشد و با توجه به ضوابط و شرایط کانادا به رسمیت شناخته شود. به این ترتیب می توانید به راحتی ویزای کاری این کشور را دریافت کنید و سفر خود را آغاز کنید.

ویزای کانادا

نکاتی درباره اخذ ویزای کانادا

اگر بخواهید این ویزای توریستی کانادا و یا ویزای کاری و یا هر نوع ویزای دیگری را اخذ کنید باید چند نکته را در نظر بگیرید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن به سفارت مراجعه کرده و ویزای خود را اخذ کنید.

  1. برای اخذ دعوت‌نامه یا مجوز کاری باید شرکت یا کارفرمایی معتبر در خاک کانادا برای شما این دعوت‌نامه را ارسال کند.
  2. قبل از ارسال این مجوز باید از سوی اداره مهاجرت و پناهندگی تائید شود.
  3. این مجوز دارای مهلت محدودی برای استفاده است که البته پس از پایان مهلت استفاده در خاک کانادا قابل تمدید است.
  4. اداره منابع انسانی کانادا باید عدم تأثیر سوی این مجوز بر روی اقتصاد کانادا را تائید کند.
  5. شغل مورد نظر باید از سوی شرکت به مدت سه ماه در سه نقطه مختلف کانادا آگهی شود و پس از آن شخص انتخاب شود.
  6. در صورتی که مردم خود کانادا این شغل را درخواست کنند الویت با آن ها خواهد بود.
  7. در صورت رعایت نکردن موارد پنج و شش اداره مذکور صدور مجوز کار را رد خواهد کرد.

ویزای مولتی کانادا

یکی دیگر از ویزاهای رایج کانادا ویزای مولتی کانادا 5 ساله بوده که در حال حاضر کشور کانادا به افرادی که درخواست اقامت های کوتاه مدت را دارند اعطا مینماید. به عنوان مثال زمانی که شما برای قصر توریستی و یا بازدید از اقدام اقدام به گرفتن ویزای کانادا بنمایید کشور کانادا به شما ویزای مولتی 5 ساله کانادا را اعلا مینماید که البته بستگی به شرایط شما و نظر این کشور می باشد. فراموش نکنید که اخذ وقت سفارت کانادا برای گرفتن هر یک از ویزاهای گفته شده ضروری می باشد. در حال حاضر برای کشورهای ترکیه امارات ارمنستان و آذربایجان می توان وقت سفارت کانادا را اخذ نمود.برای اطلاعات بیشتر با شماره های 02122360896 می توانید تماس بگیرید.

در چه صورت نیاز به اخذ تاییدیه منابع انسانی نیست؟

موارد زیادی وجود دارند که بر اساس این موارد می توان بدون تاییدیه منابع انسانی این مجوز را دریافت کرد. تعدادی از این موارد را برای شما خواهیم گفت و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید.

  • در صورتی که همسر شخص متقاضی ویزای کار در کانادا دارای ویزای تحصیل و کار باشد، شخص متقاضی نیاز به اخذ تاییدیه منابع انسانی نخواهد داشت.
  • فعالیت انتخاب شده، برای دانشجویی باشد که در ترم آخر خود باید بگذراند.
  • کار مورد نظر به عنوان کاری باشد که بین کشور کانادا و مبدأ به توافق رسیده باشد.

بسیاری دیگر از این موارد هستند که این امکان را به شما می دهند تا بدون اخذ تاییدیه منابع انسانی بتوان به این کشور سفر کرد. دقت داشته باشید که در صورت نداشتن موارد فوق نمی توانید ویزای کاری این کشور را اخذ کنید.

ویزای کانادا

از ویزای کار کانادا تا اقامت دائم

در صورتی که موفق به اخذ مجوز کار در کشور کانادا شوید، می توانید این مجوز را با سایر مدارک خود به سفارت ارائه دهید و ویزای کار کانادا را اخذ کنید. پس از اخذ ویزای کار کانادا می توانید در کمترین زمان ممکن به این کشور سفر کنید. این ویزا دارای اعتبار محدودی می باشد.

پس از این که به خاک کانادا وارد شدید می توانید این ویزا را تمدید نمایید. اما تا کی این ویزا تمدید می شود. فرض کنید یک سال اعتبار ویزای کاری شما باشد. شما در این یک سال در صورتی که موفق شوید مالیات پرداخت کنید و به کار مشغول باشید می توانید اقامت این کشور را اخذ کنید.

پس از اخذ اقامت کشور کانادا می توانید در خاک این کشور بمانید. دقت داشته باشید که این اقامت دائمی نیست و پس از سه سال می توانید اقامت دائمی کشور کانادا را نیز اخذ کنید. با اخذ اقامت کانادا می توانید در این کشور به سرمایه گذاری، فعالیت و سفر بپردازید.

پس در حقیقت با اخذ ویزای کار کانادا، پرداخت به موقع مالیات و داشتن وضعیتی مناسب در این کشور می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید. اگر چه ویزای کاری کانادا دارای اعتباری محدود است اما اگر شغل مناسبی بابید که به طور رسمی بیمه هم شوید در این صورت بی شک می توانید اقامت این کشور را اخذ کنید.

سیستم اکسپرس اینتری چیست؟

خب اگر قصد مهاجرت به کانادا را داشته باشید باید با این نام آشنا باشید. این سیستم یکی از معروف ترین روش هایی است که برای اخذ اقامت کانادا می توانید از طریق آن اقدام نمایید. با سیستم اکسپرس اینتری می توانید در کمترین زمان ممکن اقامت این کشور را اخذ کنید.

این سیستم برای مدیریت درخواست هایی است که برای اقامت و کار در این کشور ارائه می شوند. به این سیستم اکسپرس اینتری گفته می شود. این سیستم درخواست ها را با عنوان برنامه های مهاجرتی اقتصاد فدرال بررسی می کند. به این ترتیب افراد می توانند با استفاده از این سیستم اقامت کانادا را اخذ کنند.

برای این که بتوانید درخواست خود را در این سیستم ثبت کنید باید امتیازی داشته باشید. اخذ این امتیاز تنها به شرایط شما بستگی دارد. هر چه شرایط شما نسبت به استانداردها نزدیک تر باشد، امتیاز بالاتری خواهید داشت. این امتیازات با توجه به موارد این سیستم بررسی می شوند.

این سیستم مانند یک استخر می ماند که هر کس امتیاز لازم را به دست می آورد در آن شناور می شود. افرادی که امتیاز بیشتری دارند بر روی آب شناور هستند و آن هایی که امتیاز کمتری دارند در سطوح پایین تر می باشند. زمان انتخاب تعدادی از زیر و تعدادی از رو انتخاب می شوند.

بدیهی است افرادی که در سطح آب هستند امتیاز بیشتری دارند و سریع تر می توانند اقامت کانادا را اخذ کنند. هر چه امتیاز افراد کمتر باشد شانس انتخاب شدن آن ها نیز کمتر است. کسب این امتیازات از طریق موارد زیر ممکن است.

  • تجربه کاری
  • توانایی زبان
  • تحصیلات

چگونه در سیستم اکسپرس اینتری امتیاز کسب کنیم؟

تجربه کاری اولین موردی است که با استفاده از آن می توانید امتیاز کسب کنید. با استفاده از تجربه کاری می توان به راحتی امتیاز کسب کرد. حداکثر امتیازی که از این مورد می توانید کسب کنید پانزده است. هر چه سال هایی که مشغول به کار بوده اید بیشتر باشد، امتیاز بیشتری خواهید داشت.

توانایی زبان از دیگر مواردی است که در امتیازات اشخاص مؤثر است. هر چه نمره آیلتس شخص بالاتر باشد، امتیازی که در این زمینه کسب می کند نیز بیشتر است. توسط این مورد شخص تا 28 امتیاز می تواند کسب کند. به این ترتیب می توان با توجه به مدارک زبان امتیاز گرفت.

تحصیلات نیز از دیگر مدارکی می باشد که بر روی این امتیاز مؤثر است. برای تحصیلات تا سقف 25 امتیاز را می توانید کسب کنید. هر چه مدرک علمی شما بالاتر باشد امتیازی که کسب می کنید نیز بالاتر است. البته این مدارک باید از مرکزی معتبر باشد.

سن نیز در این زمینه مؤثر است. برای سنین هجده تا سی پنج سال حداکثر دوازده امتیاز می توانید کسب کنید. البته در صورتی که همسر شخص متقاضی نیز مهارت هایی داشته باشد، امتیازاتی به پرونده اضافه خواهد شد که خود تأثیر مثبتی بر روی پرونده خواهد گذاشت.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها

    پیوندها

    دسته‌ها